Neohodnotené

Switchback ST padding Minimal gray

Jeden zo štyroch dielov viazania Switchback.

Môžeme doručiť do:
2.4.2024
Skladom (1 ks)
Kód: 1563
€29,95 –69 % €9
Kategória: Viazania
Switchback ST padding Minimal gray
Výpredaj
€29,95 –69 %

Jeden zo štyroch dielov viazania Switchback. Ako pomôcku na prípadné zostavenie komplet viazania v tej naj farebnej kombinácie, môžete použiť konfigurátor na stránkach http://www.switchbackbindings.com/

 

Viazanie Switchback, za ktorými stoja najznámejší bratia v snowboardingu – Helgasonovci, túto sezónu prvý krát dorazili na pulty obchodov po celom svete a aj napriek tomu už skoro rok tieto viazania vzbudzujú nemalý záujem a nadšenie! Prečoby nie, kdeď sa jedná o unikátne viazanie s individuálnym přístupom k jazdcovi, k jeho zkompletovaniu nieje treba náradie a môžete si u neho voliť mezi klasickým highbackom a trendy no-backom. Nemá cenu tu ale písať romány a tak ti predstavíme len tie najdôležitejšie body a na viac info sa pozri v priložených videách a hlavne pomocou testu na vlastnej koži. 

CREATE YOUR OWN 
4 komponenty predávané zvlášť v 5 rôznych farbách vytvára cez 3000 možných kombinácií. 
Ty vyberáš! 

JUST SWITCH IT 
Nech už zvolíš tradičný highback alebo ho vymeníš za no-back, aby si v prašane mal pocit, ako keď surfuješ, alebo aby si shredil park v skate štyle, všetko je otázka sekund. Zmen tvoj štýl, zmeň svoje jazdenie a zmeň pätku behom niekoľkých sekúnd. 

TOTALLY TOOL-LESS 
Vymeň highback za no-back a zase spät v sekunde. Zacvaknúť, vycvaknúť. Žiadne náradie nieje treba… easy! 

MEKKÉ ROHY A MENEJ JE VIAC 
Menej plastu v styku so snowboardom znamená prirodzenejší flex pod tvojou botou. Tenší padding na pravých miestach uľahčuje prenos tvojej sily na snowboard. Naopak silnejší padding na hranách a rohoch chrání tvoj Bataleon pred zničením pri tlaku na dopadoch.