Neohodnotené

Snowboard Rome SDS National

Pánsky snowboard Rome SDS

Variant
Môžeme doručiť do:
30.4.2024
Skladom (1 ks)
Kód: 6153/156
Značka: ROME SDS
€599 –43 % €339
Kategória: Pánske
Záruka: 2 roky
snowboard rome national 2022
Výpredaj
ZADARMOZADARMO €599 –43 %

Snowboard National je navrhnutý pre jazdcov, ktorí vyžadujú všestrannú a výkonnú dosku. Svojou tvrdosťou a vybavenosťou je ideálna na polety na veľkých kickeroch, na voľný terén alebo na ranný menčester na tvojej obľúbenej zjazdovke. Túto directional twin dosku ti Rome prináša s všestranným Fusion Camber prehnutím, rýchlou sintrovanou sklznicou a dvoma karbónovými hotrods výstužami. Pokiaľ si vyznávač freestylu v backcountry a miluješ rýchlu jazdu, potom ber rozhodne dosku National.

VHODNÉ PRE JAZDCA: PÁNSKY - POKROČILÝ / SKÚSENÝ
URČENÉ NA: ALL MOUNTAIN / ALL-MOUNTAIN FREESTYLE
TVAR: DIRECTIONAL TWIN / FUSION CAMBER - kombinácia rocker a camber prehnutia.
TVRDOSŤ: 7 (Stupnica tvrdosti kde 1 je najmäkšia a 10 najtvrdšia)

ŠPECIFIKÁCIA:

- Directional Twin - Špička je o niečo dlhšia ako pätka, ale doska má symetrický sidecut.
- Fusion Camber - Rocker prehnutie na špičke a pätke dosky, camber prehnutie v strede dosky.
- Stiff flex - Tvrdšia doska ideálna na väčšie kickere, all-mountain freestyle a freeride.

POUŽITÉ TECHNOLÓGIE:

- Camber profile - Fusion Camber - Osvedčené a výkonné pozitívne camber prehnutie uprostred dosky v kombinácii rocker prehnutia v kontaktných bodoch na špičke a pätke.

- Directional Twin Tip - Špička snowboardu je mierne dlhšia ako pätka, ale doska má symetrický sidecut. Ideálna kombinácia pre univerzálne all-mountain freestyle dosky.

- Superpop Core - Najľahšie a najrýchlejšie reagujúce celodrevené jadro v kolekcii Rome je vyrobené kombináciou 10mm pruhov topoľa a 20mm pruhov paulovnie.

- Laminácia - Triaxiálna sklená laminácia dodáva doske väčšiu torznú tuhosť, hravosť a pružnosť.

- Sklznica Sinterspeed - Prvnotriedna sintrovaná sklznica s vysokým molekulárnym obsahom a vysokou absorpciou vosku. Najrýchlejšia sklznica v ponuke Rome, ktorú ocenia predovšetkým rideri vyznávajúci rýchlosť a spoľahlivosť.

- Flax Impact Plates - Pod inzertami sú vložené novo spracované pláty zo skleného a ľanového materiálu, ktoré tlmia nárazy a zmierňujú dopady.

- Bambusové a karbónové výztuže - Jedna bambusová tyčka je obalená karbónovým obalom a je umiestnená v strede dosky na špičke, druhá je zasa v strede pätky. Bambus a karbón dodávajú doske lepší pop a lepšie vlastnosti dosky pri dopadoch.

Rome SDS je core snowboardová značka, ktorá vznikla v roku 2001 a doteraz si drží core image. Ich cesty rozhodne nemieria k víťazstvám na súťažiach, ale prioritou je stále láska k snowboardingu. Rome každoročne prináša skvele prepracované a kvalitné snowboardové dosky, viazanie aj topánky. Okrem čisto snowboardovej výbavy Rome vyrába tiež premakané batohy aj oblečenie.