Neohodnotené

Bataleon Snowboard Party Wave Twin 2023/24

Bataleon Party Wave je obľúbená zábavná snowboardová doska pre všetkých.

Variant
Môžeme doručiť do:
7.5.2024
Skladom (1 ks)
Kód: 6426/151
Značka: Bataleon
€489,95 –32 % €329
Kategória: Pánske
Záruka: 2 roky
2023 2024 ba snowboards partywavetwin 2
Tip Výpredaj
ZADARMOZADARMO €489,95 –32 %

Party Wave Twin je ultra široká freestylová doska inšpirovaná obľúbenou all-mountain doskou. Vďaka technológii 3BT dokážeme vyrábať ultra široké dosky, ako sú Party Wave a Party Wave Twin, ktoré sú však pod nohami stále svižné. Party Wave Twin je super všestranná rezortná doska. Je to super všestranná rezortná doska, ktorá premení celú horu na terénny park a vyniká v prašanových podmienkach.

 

 

 

VHODNÉ PRE JAZDCA: PÁNSKY - MIERNE POKROČILÝ / SKÚSENÝ / EXPERT
URČENÉ NA: FREESTYLE / ALL-MOUNTAIN FREESTYLE / ZJAZDOVKA / PRAŠAN
TVAR: TWIN / 3BT / MEDIUM CAMBER
TVRDOSŤ: 5 (Stupnica tvrdosti kde 1 je najmäkšia a 10 najtvrdšia)

ŠPECIFIKÁCIE:

- Twin - Doska je od stredu k špičke rovnako dlhá ako k pätke.
- Vyššia výška konkávy na špici aj na taile.
- Medium Camber Profile - Stredné prehnutie stredovej časti dosky.
- Medium flex - Stredne tvrdá doska ideálna na freestyle a jibbing.

POUŽITÉ TECHNOLÓGIE:

- Triple Base Technology (3BT) - Patentovaná technológia, ktorá zlepšuje funkčnosť snowboardu snáď vo všetkých ohľadoch. Spočíva v zložení troch rôznych náklonov sklznice. Stredná časť snowboardu je úplne rovná a bočné časti sú zdvihnuté. Každý 3BT profil má inak vymedzený priestor, kde je snowboard plochý a kde sa začína zdvíhať. Všetky tieto snowboardy majú klasické prehnutie camber, ktoré nabíja 3BT technológiu a dodáva ešte väčší pop. 3BT dodáva snowboardu maximálny pop do odrazu, ľahšie zatáčanie, lepšie plávanie v prašane, stabilnejšiu rýchlu jazdu a minimálnu šancu na chytenie hrany! S 3BT to zničíš na zjazdovke, v prašane, parku alebo na streete. Stačí si vybrať, ktoré 3BT je práve pre teba to ideálne.

- Twin 3BT™ + Sidekick™ - Tento variant 3BT disponuje širšou plochou strednej časti a true twin tvarom. Uhol zdvihu je mierny a široká základňa poskytuje dostatok stability pri odraze, dopade a vo vysokej rýchlosti. Tento tvar je ideálny do parku a celkovo na freestyle jazdenie. Vďaka Sidekick™ technológii doska lepšie vchádza do oblúka a lepšie pláva v snehu.

- Pop Core - Tradičný dizajn celodreveného jadra, ktoré čerpá zo silných a pružných vlastností stredne tvrdého topoľa, a to po celej jeho dĺžke.

- Hyper Glide S - Odolnosť, tvrdosť a rýchlosť, to sú tie správne slová pre Hyper Glide S sklznicu. Táto štandardná sintrovaná sklznica je porézna a preto tak dobre absorbuje vosk.

- Biaxiálna laminácia - Laminácia je na jadre snowboardu zložená v uhle 90 ° a 0 °. Ideálne zloženie pre zábavnú dosku, ktorá spolupracuje s jazdcom.

- SolidWalls - Bočná hrana dosky je z materiálu, ktorý má vynikajúcu pružnosť, je ľahký, odolný a má skvelé tlmiace vlastnosti.

- 4 Backseat Inserts - Zadné inzerty sú doplnené o ďalšie štyri. Tie sú od posledných 4cm ďaleko a vďaka tomu môžeš viazanie posunúť do ešte lepšej polohy pre jazdu v hlbokom snehu.