Neohodnotené

Bataleon Snowboard Party Wave 2023/24

Bataleon Party Wave je obľúbená zábavná snowboardová doska pre všetkých.

Variant
Môžeme doručiť do:
10.5.2024
Skladom (1 ks)
Kód: 6423/154
Značka: Bataleon
€459,95 –31 % €315
Kategória: Pánske
Záruka: 2 roky
2023 2024 ba snowboards partwave 2
Tip Výpredaj
ZADARMOZADARMO €459,95 –31 %

Party Wave je obľúbená zábavná doska pre všetkých. Desaťročia skúseností s 3D tvarmi nám umožnili presunúť objem z dĺžky na šírku bez toho, aby sme obetovali výkon od hrany k hrane. Je navrhnutá tak, aby sa na nej dalo jazdiť o 5-10 cm kratšie ako na bežnej doske. Party Wave je svižná a plávajúca vrecková raketa, ktorá vytočí zábavu na celom kopci. Vylepšili sme tvar o svieži pin tail a optimalizovali šírku na menších veľkostiach.

 

VHODNÉ PRE JAZDCA: PÁNSKY - POKROČILÝ / SKÚSENÝ
URČENÉ NA: ALL-MOUNTAIN FREESTYLE / ZJAZDOVKA / PRAŠAN
TVAR: DIRECTIONAL / 3BT / MEDIUM CAMBER
TVRDOSŤ: 4 (Stupnica tvrdosti kde 1 je najmäkšia a 10 najtvrdšia)

ŠPECIFIKÁCE:

- Directional - Špička je dlhšia ako pätka.
- Vyššia výška konkávy na špici a nízka na taile.
- Medium Camber Profile - Stredné prehnutie stredovej časti dosky.
- Medium flex - Stredne tvrdá doska ideálna na all-mountain snowboarding.

POUŽITÉ TECHNOLÓGIE:

- Triple Base Technology (3BT) - Patentovaná technológia, ktorá zlepšuje funkčnosť snowboardu snáď vo všetkých ohľadoch. Spočíva v zložení troch rôznych náklonov sklznice. Stredná časť snowboardu je úplne rovná a bočné časti sú zdvihnuté. Každý 3BT profil má inak vymedzený priestor, kde je snowboard plochý a kde sa začína zdvíhať. Všetky tieto snowboardy majú klasické prehnutie camber, ktoré nabíja 3BT technológiu a dodáva ešte väčší pop. 3BT dodáva snowboardu maximálny pop do odrazu, ľahšie zatáčanie, lepšie plávanie v prašane, stabilnejšiu rýchlu jazdu a minimálnu šancu na chytenie hrany! S 3BT to zničíš na zjazdovke, v prašane, parku alebo na streete. Stačí si vybrať, ktoré 3BT je práve pre teba to ideálne.

- Directional 3BT™ + Sidekick™ - Directional variant 3BT disponuje užšou stredovou základňou a väčším uhlom zdvihu dosky v prednej časti, než na taile. Úzky stred dosky zaisťuje ľahké prenášanie váhy z hrany na hranu. Spolu s postavením na doske viac vzadu, poskytujú ideálne nastavenie pre rýchlu jazdu na zjazdovke alebo pohodlné plávanie v prašane. Vďaka Sidekick™ technológii doska lepšie vchádza do oblúka a lepšie pláva v snehu.

- Pop Core - Tradičný dizajn celodreveného jadra, ktoré čerpá zo silných a pružných vlastností stredne tvrdého topoľa, a to po celej jeho dĺžke.

- Hyper Glide S - Odolnosť, tvrdosť a rýchlosť, to sú tie správne slová pre Hyper Glide S sklznicu. Táto štandardná sintrovaná sklznica je porézna a preto tak dobre absorbuje vosk.

- Biaxiálna laminácia - Laminácia je na jadre snowboardu zložená v uhle 90 ° a 0 °. Ideálne zloženie pre zábavnú dosku, ktorá spolupracuje s jazdcom.

- ShockWalls - Bočné steny dosky sú vyliate uretánom a vďaka tomu lepšie pohlcujú nárazy a zaisťujú tak veľmi hladkú jazdu.

Snowboardová firma Bataleon vznikla v roku 2003 v Holandsku. Ich snowboardy sú známe hlavne revolučnou Triple Base Technology (3BT™), ktorá prináša skvelé jazdné vlastnosti - a to ako v parku, tak aj v prašane. Po novom nájdeš v kolekcii aj skvelé hi-tech viazanie a výber neprehliadnuteľného apparelu.