Neohodnotené

Bataleon snowboard Chaser 2023/24

Bataleon Chaser ako snowboard pre všetkých

Variant
Môžeme doručiť do:
30.4.2024
Skladom (1 ks)
Kód: 6462/157
Značka: Bataleon
€429,95 –32 % €289
Kategória: Pánske
Záruka: 2 roky
Bataleon chaser 2023 2024 mens snowboard 2
Tip Výpredaj
ZADARMOZADARMO €429,95 –32 %

Naše bezkonkurenčné skúsenosti s klasickým 3D tvarovaním nám umožnili vyvinúť mimoriadne schopnú all-mountain dosku za konkurencieschopnú cenu. Jej mierny flex a technológia Triple Base Technology™ poskytujú odpúšťajúcu jazdu, ktorá vám pomôže odvážiť sa z parku do prašanu. K dispozícii v sete so zodpovedajúcim viazaním u vybraných predajcov.

 

VHODNÉ PRE JAZDCOV: PÁNSKY - ZAČIATOČNÍK / POKROČILÝ
URČENÉ NA: PARK / FRESTYLE / ZJAZDOVKA / PRAŠAN
TVAR: DIRECTIONAL TWIN / 3BT / MIERNY CAMBER
TVRDOSŤ: 3 (Stupnica tvrdosti kde 1 je najmäkšie a 10 najtvrdšie)

ŠPECIFIKÁCIE:

- Directional Twin - Špička je mierne dlhšia ako pätka.
- Stredná výška konkávy na špici a taily.
- Mellow Camber Profile - Mierne prehnutie stredovej časti dosky.
- Soft flex - Mäkká doska ideálna na freestyle.
- Flip Flop Base - Sklznica existuje v dvoch farebných prevedeniach.

POUŽITÉ TECHNOLÓGIE:

- Triple Base Technology (3BT) - Patentovaná technológia, ktorá zlepšuje funkčnosť snowboardu snáď vo všetkých ohľadoch. Spočíva v zložení troch rôznych náklonov sklznice. Stredná časť snowboardu je úplne rovná a bočné časti sú zdvihnuté. Každý 3BT profil má inak vymedzený priestor, kde je snowboard plochý a kde sa začína dvíhať. Všetky tieto snowboardy majú klasické prehnutie camber, ktoré ponúka 3BT technológiu a dodáva ešte väčší pop. 3BT dodáva snowboardu maximálny pop do odrazu, ľahšie zatáčanie, lepšie plávanie v prašane, stabilnejšiu rýchlu jazdu a minimálnu šancu na chytenie hrany! S 3BT to zničíš na zjazdovke, v prašane, parku alebo na streete. Stačí si vybrať, ktoré 3BT je práve pre teba to ideálne.

- Freestyle 3BT™ + Sidekick™ - Profil rovnaký ako u JIB 3BT, ale so stredom posunutým viac k pätke snowboardu. 3BT začína zhruba od polovice inzertov ku špičke aj pätke na prednej i zadnej hrane snowboardu. Vďaka Sidekick™ technológii doska lepšie vchádza do oblúku a lepšie pláva v snehu.

- Directional Twin Outline - Bataleon Directional Twin dosky majú zdvojené vykrojenie a kontaktnú oblasť. Inzerty sú vycentrované k stredu dosky. Tieto univerzálne snowboardy sa dajú použiť ako na freestyle, zjazdovku, tak aj do prašanu.

- Core Core - Drevené jadro zložené z topoľa a buku. Pridaný buk zosilňuje jadro pod viazaním a pridáva viac popu na špičke a pätke snowboardu.

- Super Slick X - Extrudovaná sklznica s najvyšším možným molekulárnym obsahom, ktorý je možný pre túto sklznicu použiť. Je odolnejšia, rýchlejšia a ľahko opraviteľná.

- Biaxiálna laminácia - Laminácia je na jadre snowboardu zložená v uhle 90° a 0°. Ideálne zloženie pre zábavnú dosku, ktorá spolupracuje s jazdcom.

- ShockWalls - Bočné steny dosky sú vyliate uretánom a vďaka tomu lepšie pohlcujú nárazy a zaisťujú tak veľmi hladkú jazdu.