Neohodnotené

Kolesa Bones X-Ninety-Seven 97A V5

Skateboardová kolieska Bones wheels serie X97, Tvar V5.

 

Variant
Môžeme doručiť do:
30.4.2024
Skladom (1 ks)
Kód: 6399/56
Značka: Bones
€48,45
Kategória: Kolieska
Záruka: 2 roky
bones X Ninety Seven 53mm 97A V5
Tip

Skateboardová kolieska Bones wheels serie X97, Tvar V5.

X-Formula je úplne nový a unikátny produkt. Tieto kolieska ti zmenia život!

Úžasná nová X-Formula™ (XF) je ďašou špičkovou inováciou z továrne BONES WHEELS. X-Formula ide po nerovnom teréne ako mäkššie kolieska, ale kĺžu podobně ako tvrdšie kolieska.

Kolesá X-Formula™ sú extrémne rýchle, pretože majú super vysoký odraz. X-Formula ide omnoho plynulšie a rychlejšie na všetkých terénoch, pretože absorbuje vibrácie a zmäkčuje nárazy podstatne lepšie než akékoľvek iné kolesá na trhu.

Schopnosť kĺzania pochádza z jedinečnej zmesy vysoko výkonných materiálov. X-Formula bude kĺzat, keď o to požiadáš, a uchytí sa, keď to najviac potrebuješ. Je to preto, že X-Formula je špeciálne navrhnutá pre akýkoľvek terén. Bola vyvíjaná desiatky rokov za účelom optimalizácie výkonu a doladená k dokonalosti. 

Táto nová formula je hladká, rýchla a odolná. Bola vyvinutá s použitím najkvalitnejších materiálov s dlhou životnosťou. X-Formula je skvelá hmota a to, pretože zmekčuje dopady a pohlcuje vibrácie, je tiež lepší pre vaše telo, čo môže tvojmu běžnému dňu skejtovania dodať dlhú životnosť.