Neohodnotené

Detský snowboard Bataleon Minishred 2122

Snowboard pre vaše dieťa, Tento detský snowboard, firma Bataleon vyrába rovnakým spôsobom ako všetky ostatné dosky.

Variant
Môžeme doručiť do:
30.4.2024
Skladom (1 ks)
Kód: 5568/120
Značka: Bataleon
€229,95 –32 % €154,95
Kategória: Detské
Záruka: 2 roky
bataleon minishred youth snowboard 2021 2022 120 1
Výpredaj
ZADARMOZADARMO €229,95 –32 %

Snowboard pre vaše dieťa! Tento detský snowboard, Bataleon vyrába rovnakým spôsobom ako všetky ostatné dosky; od špičky až po pätu je vyrobený z dreva. Odpustiteľné výhody 3BT ™ pomôžu mladým jazdcom postupovať sa rýchlejšie, vďaka nezasekávaniu sa hrán a zároveň im pomôžu učiť sa carving pri nízkych rýchlostiach. Okamžite vyrazte na kopec so svojimi malými!

 VHODNÉ PRE JAZDCOV: DETSKÝ - ZAČIATOČNÍK / PRIEMERNÝ / POKROČILÝ
URČENÉ NA: ZJAZDOVKA / PARK
TVAR: TWIN / 3BT / NÍZKY CAMBER
TVRDOSŤ: 1 (Stupnica tvrdosti kde 1 je najmäkšia a 10 najtvrdšia)

ŠPECIFIKÁCIE:

- Twin - Doska je od stredu ku špičke rovnako dlhá ako ku pätke.
- Nízka výška konkávy na špici a taile.
- Low Camber Profile - Nízke prehnutie stredovej časti dosky.
- Soft flex - Mäkká doska ideálna pre detských začiatočníkov a na freestyle.
- Flip Flop Base - Sklznica existuje v dvoch farebných prevedeniach.
- Každá dĺžka má iné farebné prevedenie.

POUŽITÉ TECHNOLÓGIE:

- Triple Base Technology (3BT) - Patentovaná technológia, ktorá zlepšuje funkčnosť snowboardu snáď vo všetkých ohľadoch. Spočíva v zložení troch rôznych náklonoch sklznice. Stredná časť snowboardu je úplne rovná a bočné časti sú zdvihnuté. Každý 3BT profil má inak vyhradený priestor, kde je snowboard plochý a kde sa začína zdvíhať. Všetky tieto snowboardy majú klasické prehnutie camber, ktoré ponúka 3BT technológiu a dodáva ešte väčší pop. 3BT dodáva snowboardu maximálny pop do odrazu, ľahšie zatáčanie, lepšie plávanie v prašane, stabilnejšiu rýchlu jazdu a minimálnu šancu na seknutie hrany! S 3BT to zničíš na zjazdovke, v prašane, parku alebo na streete. Stačí si vybrať, ktoré 3BT je práve pre teba to ideálne.

- Twin 3BT™ + Sidekick™ - Tento variant 3BT disponuje širšou plochou strednej časti a true twin tvarom. 3BT začína od konca inzertov a pokračuje ku špičke a pätke na prednej aj zadnej hrane. Uhol zdvihu je mierny a široká základňa poskytuje dostatok stability pri odraze, dopade a vo vysokej rýchlosti. 3BT Twin je ideálny do parku a celkovo na freestyle jazdenie. Vďaka Sidekick™ technológii doska lepšie vchádza do oblúku a lepšie pláva v snehu.

- Core Core - Drevené jadro zložené z topoľa a buku. Pridaný buk zosilňuje jadro pod viazaním a pridáva viac popu na špičke a pätke snowboardu.

- Super Slick X - Extrudovaná sklznica s najvyšším možným molekulárnym obsahom, ktorý je možné na túto sklznicu použiť. Je odolnejšia, rýchlejšia a ľahko opraviteľná.

- Biaxiálna laminácia - Laminácia je na jadre snowboardu zložená v uhle 90° a 0°. Ideálne zloženie na zábavnú dosku, ktorá spolupracuje s jazdcom.

- ShockWalls - Bočné steny dosky sú vyliate uretánom a vďaka tomu lepšie pohlcujú nárazy a zaisťujú tak veľmi hladkú jazdu.