Neohodnotené

Bataleon snowboard Distortia 2023/24

Dámsky snowobard Bataleon Distortia. Bataleon Distortia je ideálny snowboard pre freestyle baby

Variant
Môžeme doručiť do:
30.4.2024
Skladom (1 ks)
Kód: 6465/149
Značka: Bataleon
€499,95 –34 % €329
Kategória: Dámske
Záruka: 2 roky
Bataleon distortia 2023 2024 womens snowboard 2
Výpredaj
ZADARMOZADARMO €499,95 –34 %

Ľahký dámsky dvojičkový model Distortia je ideálny na pokroky v parku a zdolávanie celých hôr. Jeho symetrický tvar, twin flex a 3D profil základne vám umožní jazdiť na switchoch, chuck spinoch a butteroch bez obáv, že by ste sa chytili hrany. Túto dosku si vybrala Klaudia Medlová. Teraz s aktualizovaným sviežim obrysovým tvarom.

 

VHODNÉ PRE JAZDCA:  DÁMSKY - POKROČILÝ / SKÚSENÝ
URČENÉ NA: PARK / FREESTYLE / ZJAZDOVKA
TVAR: TWIN / 3BT / MEDIUM CAMBER
TVRDOSŤ: 4 (Stupnica tvrdosti kde 1 je najmäkšia a 10 najtvrdšia)

ŠPECIFIKÁCIE:

- Twin - Doska je od stredu ku špičke rovnako dlhá ako ku pätke.
- Stredná výška konkávy na špici a taile.
- Mellow Camber Profile - Mierne prehnutie stredovej časti dosky.
- Medium flex - Stredne tvrdá doska ideálna na freestyle a all-mountain snowboarding.

POUŽITÉ TECHNOLÓGIE:

- Triple Base Technology (3BT) - Patentovaná technológia, ktorá zlepšuje funkčnosť snowboardu snáď vo všetkých ohľadoch. Spočíva v zložení troch rôznych náklonov sklznice. Stredná časť snowboardu je úplne rovná a bočné časti sú zdvihnuté. Každý 3BT profil má inak vymedzený priestor, kde je snowboard plochý a kde sa začína zdvíhať. Všetky tieto snowboardy majú klasické prehnutie camber, ktoré nabíja 3BT technológiu a dodáva ešte väčší pop. 3BT dodáva snowboardu maximálny pop do odrazu, ľahšie zatáčanie, lepšie plávanie v prašane, stabilnejšiu rýchlu jazdu a minimálnu šancu na chytenie hrany! S 3BT to zničíš na zjazdovke, v prašane, parku alebo na streete. Stačí si vybrať, ktoré 3BT je práve pre teba to ideálne.

- Twin 3BT™ + Sidekick™ - Tento variant 3BT disponuje širšou plochou strednej časti a true twin tvarom. 3BT začína od konca inzertov a pokračuje ku špičke a pätke na prednej aj zadnej hrane. Uhol zdvihu je mierny a široká základňa poskytuje dostatok stability pri odraze, dopade a vo vysokej rýchlosti. 3BT Twin je ideálny do parku a celkovo na freestyle jazdenie. Vďaka Sidekick™ technológii doska lepšie vchádza do oblúku a lepšie pláva v snehu.

- Light Core - Jadro vyrobené zo zmesi švajčiarskej paulovnie a topoľa (50/50). Toto jadro predstavuje ideálny mix váhy a pevnosti.

- Hyper Glide S - Odolnosť, tvrdosť a rýchlosť, to sú tie správne slová pre Hyper Glide S sklznicu. Táto štandardná sintrovaná sklznica je porézna a preto tak dobre absorbuje vosk.

- Biaxiálna laminácia - Laminácia je na jadre snowboardu zložená v uhle 90° a 0°. Ideálne zloženie na zábavnú dosku, ktorá spolupracuje s jazdcom.

- Central Super Tube - V strednej časti dosky je umiestnená dutá karbónová trubička, ktorá zaisťuje lepší pop a znižuje hmotnosť dosky.

- Carbon Stringers - Vlákna karbónu, ktoré sú uložené na strategickom mieste snowboardu. Karbón pridáva pop a robí dosku stabilnejšou pri zachovaní rovnakej váhy snowboardu.

- ShockWalls - Bočné steny dosky sú vyliate uretánom a vďaka tomu lepšie pohlcujú nárazy a zaisťujú tak veľmi hladkú jazdu.